Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

POKÓJ U ZOSI

Adres obiektu 3 Maja 21, 81-747 Sopot
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 34 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 99

 
 

Natalia i Marta
Dodano: 2017-10-15
Pobyt od: 2017-10-14 do 2017-10-15 IP: xx.254.132.11
 
 
 

Gorąco polecamy! Pani Zosia przyjęła Nas na ostatnią chwilę, bardzo miła obsługa, czysto:) nic dodać, nic ująć. Na pewno wrócimy :)


 
 

Elżbieta i Dorota
Dodano: 2017-09-10
Pobyt od: 2017-09-02 do 2017-09-10 IP: xx.254.231.122
 
 
  

Gorąco polecam przesympatyczna wlascicielka nie przeszkadza nie wnika pelen profesjonalizm swobodny dostep do kuchnii i lazienki bardzo czysto i pachnaco. Bylysmy po raz kolejny i napewno wrocimy zdecydowanie polecam.


 
 

Wczasowicze z Wadowic
Dodano: 2017-08-31
Pobyt od: 2017-08-24 do 2017-08-29 IP: xx.22.210.120
 
 
 

To naprawdę świetny nocleg, spełnił wszystkie nasze wymagania. Nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń. Zadbany i piękny duży pokój, dostępność kuchni która jest dużym udogodnieniem, łazienka czysta i w bardzo dobry stanie. Z tego miejsca wszędzie jest blisko i do plaży i do centrum. Ten nocleg to strzał w 10! Polecamy!


 
 

Ewa z Michałem
Dodano: 2017-08-15
Pobyt od: 2017-08-07 do 2017-08-11 IP: xx.171.99.37
 
 
   

Kolejny pobyt w Sopocie u Pani Zosi,jak zawsze wszystko ok. Czyściutko,przyjemna atmosfera. Gorąco polecam.


Ewa z Michałem - opinia o obiekcie POKÓJ U ZOSI
 
 

Silver House
Dodano: 2017-08-03
Pobyt od: 2017-04-10 do 2017-04-14 IP: xx.47.142.20
 
 
 

Gorąco polecam!!!


 
 

Katarzyna
Dodano: 2017-04-04
Pobyt od: 2017-04-01 do 2017-04-02 IP: xx.8.193.254
 
 
  

gorąco polecam!!!!!!!!!!!


 
 

Kornelia i Paweł
Dodano: 2016-11-05
Pobyt od: 2016-07-07 do 2016-07-14 IP: xxx.205.111.200
 
 
 

Pobyt u Pani Zosi zaliczamy do jak najbardziej udanych. Bardzo miła i pomocna gospodyni. Byliśmy w Sopocie pierwszy raz i na sam początek dostaliśmy wiele wskazówek co do miejsc, które powinniśmy odwiedzić, gdzie smacznie zjeść oraz jak miło spędzić czas w Trójmieście:). Pokój który wynajmowaliśmy był czyściutki i o wiele większy niż sobie to wyobrażaliśmy, łazienka nowiutka i zawsze lśniąca. Kolejnym plusem jest mała odległość do plaży i do Monciaka. Gorąco polecamy i mamy nadzieję , że kiedyś jeszcze się spotkamy z przemiłą Panią Zosią! :)


 
 

Katarzyna
Dodano: 2016-10-23
Pobyt od: 2016-10-21 do 2016-10-22 IP: xx.8.140.200
 
 
 

Miło i uprzejmie.Serdecznie polecam !


 
 

ewa i michał
Dodano: 2016-09-02
Pobyt od: 2016-08-15 do 2016-08-20 IP: xx.171.99.37
 
 
    

U Pani Zosi mieszkaliśmy już kolejny raz ,( chyba 5 raz) . I cóż tu pisać ? Wszystko w jak najlepszym porządku ! :-) Czyściutko,cichutko,nikt nikomu nie wchodził w drogę i oczywiście wszędzie blisko. Pani Zosia jak zwykle bardzo cierpliwa do moje (gadatliwego) syna :-) Bardzo dziękujemy jeszcze raz za super pobyt i wypoczynek Pani Zosiu! Mamy nadzieję,że do zobaczenia! P.S. Nie rozumiem tylko tego dziwnego wpisu...chyba kobiety,bo pisze "miałam zep..." o co tu chodzi? Dosyć,że nie ma odwagi się podpisać-tylko jakieś "J" TO KŁAMIE!!!!!! My mieszkaliśmy u Pani Zosi od 15.08 do 20.08 i nie było tam żadnej samotnej Pani a już na pewno z zagranicy!!!! Przecież ja z synem zajmowałam jeden pokój,a dwie Panie-siostry drugi pokój,więcej pokoi do wynajęcia nie ma-więc dziwna to sprawa... Jak można tak kłamać i psuć uczciwej kobiecie opinie ?


ewa i michał - opinia o obiekcie POKÓJ U ZOSI ewa i michał - opinia o obiekcie POKÓJ U ZOSI
 
 

J
Dodano: 2016-09-01
Pobyt od: 2016-08-15 do 2016-08-15 IP: xx.158.7.65
 
 
 

Wlascicielka obrazila mnie tylko dlatego, ze nie jestem z Polski. Mialam zepsute wczasy. Bardzo zla obsluga, nie polecam....


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-09-02 08:43:49
Taka osoba w podanym terminie nie wynajmowała u mnie pokoju.

Opinie 1-10 z 99

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie