Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

POKÓJ U ZOSI

Adres obiektu 3 Maja 21, 81-747 Sopot
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 34 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Silver House
Dodano: 2017-08-03
Pobyt od: 2017-04-10 do 2017-04-14 IP: xx.47.142.20
 
 
 

Gorąco polecam!!!


 
 

ewa i michał
Dodano: 2016-09-02
Pobyt od: 2016-08-15 do 2016-08-20 IP: xx.171.99.37
 
 
    

U Pani Zosi mieszkaliśmy już kolejny raz ,( chyba 5 raz) . I cóż tu pisać ? Wszystko w jak najlepszym porządku ! :-) Czyściutko,cichutko,nikt nikomu nie wchodził w drogę i oczywiście wszędzie blisko. Pani Zosia jak zwykle bardzo cierpliwa do moje (gadatliwego) syna :-) Bardzo dziękujemy jeszcze raz za super pobyt i wypoczynek Pani Zosiu! Mamy nadzieję,że do zobaczenia! P.S. Nie rozumiem tylko tego dziwnego wpisu...chyba kobiety,bo pisze "miałam zep..." o co tu chodzi? Dosyć,że nie ma odwagi się podpisać-tylko jakieś "J" TO KŁAMIE!!!!!! My mieszkaliśmy u Pani Zosi od 15.08 do 20.08 i nie było tam żadnej samotnej Pani a już na pewno z zagranicy!!!! Przecież ja z synem zajmowałam jeden pokój,a dwie Panie-siostry drugi pokój,więcej pokoi do wynajęcia nie ma-więc dziwna to sprawa... Jak można tak kłamać i psuć uczciwej kobiecie opinie ?


ewa i michał - opinia o obiekcie POKÓJ U ZOSI ewa i michał - opinia o obiekcie POKÓJ U ZOSI
 
 

Larisa
Dodano: 2015-11-12
Pobyt od: 2015-10-01 do 2015-11-07 IP: xx.56.164.40
 
 
 

Очень понравилось у пани Зоси!!! Милая, добрая, интелигентная хозяйка, очень светлая чистая квартира. До моря и центра 5 минут хотьбы по прекрасному городку. Обязательно поеду еще и другим советую!


 
 

D. Lopatynska de Slepowron
Dodano: 2015-06-01
Pobyt od: 2015-05-17 do 2015-05-27 IP: xx.148.253.194
 
 
    

Nazywam sie Dorota Lopatynska-de-Slepowron serdecznie pozdrawiam Zosie. Prawdziwa goscinnosc Polska gosci. Mile będziemy wspominac pobyt w Sopocie u pani Zosi a przede wszystkim serdeczna mila domowa, atmosfere. Mieszkanie jest blisko od Centrum Sopotu, oraz morza. Pokoje duze i czyste. Byłam z corka u Zosi 10 dni. Spokojnie moglam nakrecic moj nowy teledysk H. Ordonownej. Gdzie mozna zobaczyc na mojej stronie www.mystical-rainbow.co.uk http://www.mystical-rainbow.co.uk/singing.html Pani Zosia to wspaniała inteligenta kobieta rozumie ludzi, oraz ich zycie.Miejsce godne polecenia innym. Serdecznie dziekujemy za goscine! Dorota oraz Marta


D. Lopatynska de Slepowron - opinia o obiekcie POKÓJ U ZOSI D. Lopatynska de Slepowron - opinia o obiekcie POKÓJ U ZOSI
 
 

Piotr
Dodano: 2015-05-05
Pobyt od: 2015-04-27 do 2015-05-04
 
 
    

Bardzo dziękujemy Pani Zosi za miły pobyt, wszystko zgodne z ofertą, bardzo tanio i komfortowo. Blisko do plaży i dworca (skrót). Polecamy każdemu kto chce tanio i miło spędzić czas w Sopocie. Pozdrawiamy z Limanowej!


 
 

Ewa z Michałem
Dodano: 2014-08-24
Pobyt od: 2014-08-16 do 2014-08-23
 
 
    

Pani Zosiu! Oczywiście tak jak Pani mówiła spokojnie zdążyliśmy na pociąg/czekaliśmy jeszcze 10 min./Droga przez park super, chłodno, przyjemnie i do tego można odsapnąć na ławeczkach.Bardzo dziękujemy za kolejny pobyt i bardzo miłą atmosferę u Pani.Jak zwykle czyściutko i możliwość korzystania z dobrze wyposażonej kuchni. Wszystko było ok.Czekamy już na następne wakacje,żeby znów do Pani przyjechać i odpocząć w miłej atmosferze! A może zawitamy trochę wcześniej, na jakiś dłuższy weekend. W każdym razie dużo zdrówka i do szczęśliwego zobaczenia!


Ewa z Michałem - opinia o obiekcie POKÓJ U ZOSI
 
 

druga kategoria ludzi;)
Dodano: 2014-06-01
Pobyt od: 2014-05-29 do 2014-06-01
 
 
    

Pani Zosia równa Kobietka. Wszystkie pozytywne komentarze dot. lokalizacji, warunków jak i samej Pani Zosi są jak najbardziej prawdziwe więc nie ma sensu się powtarzać. Polecamy. Wracamy za rok do Sopotu i tylko do Pani Zosi. Pozdrawiamy:)


 
 

Ing.
Dodano: 2013-06-23
Pobyt od: 2013-06-03 do 2013-06-09
 
 
    

Piękna kamienica, wszędzie blisko, a sama pani Zosia - cudowna kobieta. ;) Serdecznie polecam(y). Idealne miejsce do aktywnego wypoczynku jak i tego spokojnego. Każdy znajdzie coś dla siebie dzięki wygodnemu położeniu.


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie