Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

POKÓJ U ZOSI

Adres obiektu 3 Maja 21, 81-747 Sopot
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 34 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
 

Natalia i Marta
Dodano: 2017-10-15
Pobyt od: 2017-10-14 do 2017-10-15 IP: xx.254.132.11
 
 
 

Gorąco polecamy! Pani Zosia przyjęła Nas na ostatnią chwilę, bardzo miła obsługa, czysto:) nic dodać, nic ująć. Na pewno wrócimy :)


 
 

Elżbieta i Dorota
Dodano: 2017-09-10
Pobyt od: 2017-09-02 do 2017-09-10 IP: xx.254.231.122
 
 
  

Gorąco polecam przesympatyczna wlascicielka nie przeszkadza nie wnika pelen profesjonalizm swobodny dostep do kuchnii i lazienki bardzo czysto i pachnaco. Bylysmy po raz kolejny i napewno wrocimy zdecydowanie polecam.


 
 

Ewa z Michałem
Dodano: 2017-08-15
Pobyt od: 2017-08-07 do 2017-08-11 IP: xx.171.99.37
 
 
   

Kolejny pobyt w Sopocie u Pani Zosi,jak zawsze wszystko ok. Czyściutko,przyjemna atmosfera. Gorąco polecam.


Ewa z Michałem - opinia o obiekcie POKÓJ U ZOSI
 
 

ewa i michał
Dodano: 2016-09-02
Pobyt od: 2016-08-15 do 2016-08-20 IP: xx.171.99.37
 
 
    

U Pani Zosi mieszkaliśmy już kolejny raz ,( chyba 5 raz) . I cóż tu pisać ? Wszystko w jak najlepszym porządku ! :-) Czyściutko,cichutko,nikt nikomu nie wchodził w drogę i oczywiście wszędzie blisko. Pani Zosia jak zwykle bardzo cierpliwa do moje (gadatliwego) syna :-) Bardzo dziękujemy jeszcze raz za super pobyt i wypoczynek Pani Zosiu! Mamy nadzieję,że do zobaczenia! P.S. Nie rozumiem tylko tego dziwnego wpisu...chyba kobiety,bo pisze "miałam zep..." o co tu chodzi? Dosyć,że nie ma odwagi się podpisać-tylko jakieś "J" TO KŁAMIE!!!!!! My mieszkaliśmy u Pani Zosi od 15.08 do 20.08 i nie było tam żadnej samotnej Pani a już na pewno z zagranicy!!!! Przecież ja z synem zajmowałam jeden pokój,a dwie Panie-siostry drugi pokój,więcej pokoi do wynajęcia nie ma-więc dziwna to sprawa... Jak można tak kłamać i psuć uczciwej kobiecie opinie ?


ewa i michał - opinia o obiekcie POKÓJ U ZOSI ewa i michał - opinia o obiekcie POKÓJ U ZOSI
 
 

Kasia i Sebastian z Poręby
Dodano: 2016-08-24
Pobyt od: 2016-07-17 do 2016-07-23 IP: xxx.94.220.46
 
 
   

Chwalą gościnę Polacy i Włosi, że fajnie wypoczywa się u Pani Zosi. Na pewno będą mieli rację bo my też przyjdziemy jak coku w następne wakacje 😁


 
 

Andrzej z żoną Mariolą i synem Adamem
Dodano: 2016-08-13
Pobyt od: 2016-08-01 do 2016-08-08 IP: xx.75.140.141
 
 
   

Byliśmy u pani Zosi dwukrotnie z żoną i raz z synem , za każdym razem spotkaliśmy się z ciepłym przyjęciem.Pani Zosia jest bardzo miłą i sympatyczną osobą .Warunki są zgodne z ofertą . Panuje domowa atmosfera.Gdy będziemy jechać do Sopotu to na pewno będziemy chcieli zamieszkać u Pani Zosi. Gorąco wszystkim polecam to miejsce


 
 

Andrzej i Kasia
Dodano: 2016-07-14
Pobyt od: 2016-06-27 do 2016-07-07 IP: xxx.137.4.121
 
 
    

Serdecznie polecam. Piękna kamienica, położona w cichej okolicy, a do tego wszędzie blisko (do plaży, na deptak, na stację kolejową SKM). Pani Zosia - wspaniała gospodyni, bardzo pomocna; wyposażyła nas w mapę Sopotu oraz objaśniła (z zaznaczeniem na mapie) co warto zobaczyć w bliższej i dalszej okolicy. Pokój, kuchnia, łazienka takie jak powinny być :). Gorąco polecamy; sami też chętnie będziemy korzystać w przyszłości.


 
 

D. Lopatynska de Slepowron
Dodano: 2015-06-01
Pobyt od: 2015-05-17 do 2015-05-27 IP: xx.148.253.194
 
 
    

Nazywam sie Dorota Lopatynska-de-Slepowron serdecznie pozdrawiam Zosie. Prawdziwa goscinnosc Polska gosci. Mile będziemy wspominac pobyt w Sopocie u pani Zosi a przede wszystkim serdeczna mila domowa, atmosfere. Mieszkanie jest blisko od Centrum Sopotu, oraz morza. Pokoje duze i czyste. Byłam z corka u Zosi 10 dni. Spokojnie moglam nakrecic moj nowy teledysk H. Ordonownej. Gdzie mozna zobaczyc na mojej stronie www.mystical-rainbow.co.uk http://www.mystical-rainbow.co.uk/singing.html Pani Zosia to wspaniała inteligenta kobieta rozumie ludzi, oraz ich zycie.Miejsce godne polecenia innym. Serdecznie dziekujemy za goscine! Dorota oraz Marta


D. Lopatynska de Slepowron - opinia o obiekcie POKÓJ U ZOSI D. Lopatynska de Slepowron - opinia o obiekcie POKÓJ U ZOSI
 
 

Piotr
Dodano: 2015-05-05
Pobyt od: 2015-04-27 do 2015-05-04
 
 
    

Bardzo dziękujemy Pani Zosi za miły pobyt, wszystko zgodne z ofertą, bardzo tanio i komfortowo. Blisko do plaży i dworca (skrót). Polecamy każdemu kto chce tanio i miło spędzić czas w Sopocie. Pozdrawiamy z Limanowej!


 
 

Ania i Justyna
Dodano: 2014-08-23
Pobyt od: 2014-08-20 do 2014-08-22
 
 
   

Przesympatyczna Pani Zosia, bardzo pomocna i serdeczna! Pokój czysty, przestronny! Łazienka rewelacja. Blisko morza, łatwy dojazd z lotniska w Gdańsku. Bardzo serdecznie polecam! I Pani Zosiu - bardzo bardzo dziękujemy za ciepłe przyjęcie nas pod swój dach! :) Na pewno wrócimy i będziemy polecać dalej :)


Opinie 1-10 z 12

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie